Les persones

La recerca de la plenitud i del benestar ens caracteritza com a persones. Busquem créixer a nivell individual i, també, sentir-nos a gust en els diferents àmbits de relació: la família, les amistats, la feina... Aquest no és un camí senzill però, malgrat que la vida es mostra complexa, cal saber gaudir-ne, trobar l’equilibri personal i aprofitar les oportunitats que se’ns presenten.

A l’Institut de Psicologia ens preocupen les persones en cadascun dels moments del seu creixement. La nostra voluntat és acompanyar en els moments de canvis, ajudar a l’estabilitat psíquica i emocional, oferir una mà professional i propera per tal de facilitar la superació dels moments difícils que es poden presentar a la vida.

Un profund coneixement de les diferents etapes de la vida –la infantesa, l’adolescència i l’edat adulta-, de les seves característiques i de les seves necessitats, és decisiu per donar les eines adients i el suport necessari per superar els obstacles i ajudar al desenvolupament personal.