Qui som

Dra. Esther Trepat de Ancos: Directora de la Fundació Institut de Psicologia. Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut

  Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona, Llicenciada en Psicologia en la mateixa universitat i Diplomada en Magisteri amb especialitat de Parvulari i Primària (UAB, 1988).

  Al llarg de la seva trajectòria professional ha acumulat una dilatada experiència en el món educatiu, com a docent de totes les etapes educatives i com a directora de centres educatius d’Educació Infantil, Primària i Secundària.

  En els darrers anys s’ha dedicat a la pràctica clínica com a directora de la Fundació Institut de Psicologia. La formació permanent ha estat una de les seves prioritats professionals i s’ha especialitzat en la intervenció en el Trastorn per Dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat, el Trastorn Negativista Desafiant i els problemes de conducta, els Trastorns Específics de l’Aprenentatge, el Trastorn de l’Espectre Autista, els Trastorns Depressius i d’Ansietat i en la intervenció familiar, entre d’altres.

  Combina la seva pràctica clínica diària amb la docència universitària i la investigació. És professora associada del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, col•labora en el màster d’Educació Inclusiva de la Universitat de Barcelona i forma part de l’equip d’investigació de Factores de Vulnerabilitat a la Psicopatologia liderat per la Dra. Ezpeleta. És autora de diverses publicacions científiques en l’àmbit de la Psicopatologia i dels problemes de conducta.

  Com a directora del centre, acull i atén les primeres visites, programa i coordina l’avaluació diagnòstica, planifica la intervenció psicològica amb l’especialista més adient i fa el seguiment de tot el procés.

  Següent >